Öppettider

  • mån - fre
    7.00 - 16.00 Lunchstängt 12.00-12.45

Övriga produkter och tillbehör

Det är inte bara en tät packning som krävs för att garantera säkerheten vid rör och kärl som innehåller farlig media. Utöver våra packningar har vi ett brett utbud av andra produkter och tillbehör som kan komma väl till pass inom industrin.

Här nedan kan du ta del av olika produkter och tillbehör som vi säljer.

Övriga produkter och tillbehör

Nivå- och synglas

Nivå- och synglas används för att kunna mäta och övervaka media i slutna kärl. Det kan till exempel vara önskvärt vara inom vatten- och avloppsbehandling, kemisk industri, livsmedelsproduktion, olje- och gasindustri, kraftverk och många andra områden.

Vi säljer nivå- och synglas från Maxos.

Slangklämmor

En slangklämma är en anordning som används för att säkra och hålla fast slangar vid olika anslutningspunkter. Slangklämman placeras runt slangens yttre del och dras åt för att skapa en tät och säker anslutning.

Genom att använda slangklämmor kan man säkerställa en pålitlig och säker anslutning mellan slangar och anslutningspunkter. Det hjälper till att förhindra läckage, minimera slitage och möjliggör en smidig och effektiv flödeskontroll av vätskor eller gaser genom slangsystemet.

Vi erbjuder slangklämmor enligt modellen Pa-Ri i flera olika utföranden.

  • Pa-Ri Orginal

O-ringar

En O-ring är en typ av tätning som används för att förhindra läckage eller förlust av vätskor och gaser i olika applikationer. Den har sitt namn på grund av sin form, som liknar bokstaven “O”. O-ringar är tillverkade av elastiska material, vanligtvis gummi eller gummi-liknande föreningar, och har en rund tvärsnittsprofil.

O-ringen fungerar genom att komprimera och skapa en tätning när den placeras i ett spår eller ett utrymme mellan två anslutande ytor. När media passerar genom området håller O-ringen tätt och förhindrar läckage. Dess flexibilitet gör att den kan anpassa sig till olika tryck- och temperaturförhållanden.

Vi lagerför och säljer o-ringar i olika material och enligt de flesta vedertagna standarderna.

Verktyg

Vi säljer packningsskärare för både plan- och boxpackningar från Ciclo och Packboy som är smidiga och enkla att använda. Packningsskäraren från Ciclo skär genom de flesta packningsmaterial med undantag för kraftiga stålarmeringar.