Öppettider

  • mån - fre
    7.00 - 16.00 Lunchstängt 12.00-12.45

Hur kan vi hjälpa er?

Behöver du ha en packning som klarar höga temperaturer eller tryck? Klarar aggressivt media? Har ni krav på att tätningen skall följa en särskild certifiering? Behöver du hjälp och rådgivning eller behöver du bara en packning eller två? Bra, då har du hittat rätt!

I vår produktion tillverkar vi det mesta, allt från planpackning enligt sedvanlig EN och ASME standarder till skräddarsydda lösningar enligt kundens önskemål. Packningarna tillverkas med modern teknik i allt från enstaka detaljer till stora serier med normala leveranstider.

Rätt packning i rätt tid

Vi har ett stort kunnande och lång erfarenhet av packningar och tätningar. Tillsammans med våra leverantörer kan vi säkerställa en lång och hög driftsäkerhet i er framtida applikation.

Att välja rätt material för en applikation kan vara en stor utmaning då många parametrar bör tas med i beräkning. Tryck och temperatur är oftast av väsentlig del samt vilket media som packningen skall tätas mot.

Vi tar fram rätt kvalitét och certifierade tätningslösningar för befintliga eller nya konstruktioner anpassade efter rådande förhållanden och krav.

Teknisk support

Något som inte är ovanligt förekommande inom industrin är kunskapen om hur man uppnår en tät och säker applikation inom tillexempel ett flänsförband. Vi kan erbjuda beräkning av yttryck med mera beräknat efter rådande förhållande. Mätning och uppritning i cad är även något som vi kan stå till tjänst med.

Hör av er till oss om ni vill veta mer!
Tel: 031- 222340 eller info@rima.se

Hjälp på plats

Stora underhållsstopp kräver inte bara tillhandahållning av bra produkter och material utan även praktisk support innan, under och efter ett farbriksstopp.

Vi kan erbjuda kundspecifik hjälp på plats i form av externt lager men också med tillverkning och renovering av befintliga packningar och tätningar.

Vi arbetar inom

Våra produkter återfinns i stora delar inom sjöfart, generell och tyngre industri såsom; process, energi, papper och cellulosa industrin m.m.